woensdag 27 augustus 2014

Daar is de Boekenbeursbus weer....vrijdag 31 oktober en zaterdag 8 november !!

Snuisteren op de Antwerpse Boekenbeurs met Biblio7

Binnenkort organiseert BIBLIO7, de bibliotheekwerking van  het intergemeentelijke cultureel samenwerkingverband CO7, opnieuw haar jaarlijkse daguitstap naar de Boekenbeurs in Antwerpen. Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 8 november kunt u plaatsnemen op de Boekenbeursbus voor een trip naar het befaamde boekenparadijs!

Boekenbeurs
Begin november is het weer zover, dan neemt de Boekenbeurs opnieuw zijn intrek in de Antwerpse Expo. De nieuwste boeken worden er voorgesteld, boekenkasten kunnen weer rijkelijk aangevuld worden, er zijn signeersessies van nationale en internationale auteurs en er worden interessante lezingen aangeboden.  Wilt u op een ontspannen manier de jaarlijkse boekenhoogmis bezoeken, zonder fileleed en zonder parkeerproblemen? Dat kan! Via BIBLIO7, de bibliotheekwerking van  het intergemeentelijke cultureel samenwerkingverband CO7, kunt u opnieuw met de bus naar de Boekenbeurs voor een dagje boekenplezier.

Praktische info
Biblio7 legt op twee verschillende data bussen in: op vrijdag 31 oktober en op zaterdag 8 november. De bussen vertrekken omstreeks 8u30 naar Antwerpen en zijn terug thuis om 17u30. Er zijn verschillende lokale opstapplaatsen in de CO7-regio die bij inschrijving worden meegedeeld. De kostprijs bedraagt 8 euro (combiticket busvervoer en inkom boekenbeurs), ook als u beschikt over een gratis ticket of jonger bent dan 12 jaar.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 1 oktober op www.biblio7.be of in de lokale bibliotheken van  Poperinge/Vleteren, Ieper, Langemark-Poelkapelle, Heuvelland, Zonnebeke en Mesen. De inschrijving is pas geldig bij betaling en moet een week na inschrijving betaald zijn (en uiterlijk 2 werkdagen voorafgaand aan de uitstap), anders wordt de reservatie geannuleerd. De plaatsen zijn beperkt, dus vlug zijn is de boodschap!

Voor meer informatie kun je terecht bij de voornoemde lokale bibliotheken of bij de cultuurdienst van CO7  (Rosita Boussemaere, 057 34 66 94, coördinator@co7.be)Geen opmerkingen:

Een reactie posten