donderdag 5 juni 2014

Verrassingen in je valies - 3rde editie !!

Beste leerkracht,

Nog even en de zomervakantie begint. Dat betekent rust en tijd voor al die dingen die te vaak blijven liggen. Misschien is lezen voor jou zoiets dat blijft liggen? Misschien wil je de zomer gebruiken om enkele schatten uit de jeugdliteratuur te ontdekken? Wij van de bibliotheek zijn ervan overtuigd dat er parels van jeugdboeken te ontdekken zijn.  Meer nog: we willen er werk van maken. We willen je op ontdekkingsreis sturen. We zullen zelfs je koffer pakken!

Dit is het plan:
·         We sturen je de zomer in met een pakket van 5 verrassende boeken voor een leeftijdsgroep naar keuze. Verschillende leeftijdsgroepen aanduiden is mogelijk.
·         Er is geen haast bij: we verwachten het pakket pas na de zomervakantie terug.
·         Wat verwachten we van jou? Een foto van op reis of gewoon gezellig thuis in de hangmat: zolang het maar een foto is van jezelf is, met jouw mooiste boek. Andere foto’s komen niet in aanmerking. Graag ontvangen we je foto in hoge resolutie tegen 1 september. Met de foto’s en de boeken bouwen we een themastand, om de boeken te promoten bij de kinderen (en hun ouders). Natuurlijk willen ze het boek lezen dat hun juf of meester zo mooi vond! Alle foto’s worden trouwens afgedrukt bij een professionele fotograaf en na de tentoonstelling mag iedereen zijn/haar foto oppikken.

Meedoen is eenvoudig. Je krijgt een mail je met een inschrijvingsformulier. Of anders kom je aan de balie van de bibliotheek informatie vragen. Mailen kan ook via dries.calleeuw@ieper.be. De gratis boekenpakketten zijn enkel voor leerkrachten & studenten lerarenopleiding  en zullen klaarliggen in de bib vanaf woensdag 25 juni.

We hopen dat je gebeten wordt door het kinder- en jeugdboekenvirus en dat je straks je eigen leerlingen zal besmetten!

Prettige zomer, prettige reis!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten