maandag 30 september 2013

Met de boekenbeursbus van CO7 naar Antwerpen - 31 oktober of 2 november !Begin november is het weer zover, dan neemt de Boekenbeurs opnieuw zijn intrek in de Antwerpse Expo. De nieuwste boeken worden er voorgesteld, er zijn signeersessies van gerenommeerde auteurs en er worden interessante lezingen aangeboden. Wilt u zonder fileleed of parkeerproblemen de jaarlijkse boekenhoogmis bezoeken? Dat kan! Via BIBLIO7, de bibliotheekwerking van het intergemeentelijk cultureel samenwerkingsverband CO7, kunt u opnieuw voor een prikje naar de Boekenbeurs voor een dagje boekenplezier.

Praktische info
Biblio7 legt op twee verschillende data bussen in: op donderdag 31 oktober 2013 en op zaterdag 2 november 2013. De bussen vertrekken om 8u30 naar Antwerpen en zijn terug thuis om 18u. Opstapplaats in Ieper is aan het station. De kostprijs bedraagt 8 euro (combiticket busvervoer en inkom boekenbeurs), ook als u beschikt over een gratis ticket of jonger bent dan 12 jaar.

Inschrijven
Inschrijven kan vanaf 1 oktober online of in de bibliotheek. De inschrijving is pas geldig bij betaling. Een week na inschrijving moet het inschrijvingsgeld betaald zijn (en uiterlijk 2 werkdagen voorafgaand aan de uitstap), anders wordt de reservatie geannuleerd. De plaatsen zijn beperkt, dus vlug zijn is de boodschap!

Online inschrijven voor de bus uit Ieper op donderdag 31 oktober : Bus 31/10 Ieper – Langemark - Zonnebeke

Online inschrijven voor de bus uit Ieper op zaterdag 2 november : Bus 02/11 Ieper – Langemark - Zonnebeke

Voor meer informatie kan je terecht bij de bibliotheek (057 / 239 420, bibliotheek@ieper.be )  of bij de cultuurdienst van CO7 (Rosita Boussemaere, 057 / 346 694, coƶrdinator@co7.be).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten