dinsdag 4 juni 2013

Verrassingen in je valies - tweede editie !!

          
Alleen voor leerkrachten (of leerkrachten-in-opleiding) !

Nog even en de zomervakantie begint. Dat betekent rust en tijd voor al die dingen die te vaak blijven liggen. Misschien is lezen voor jou zoiets dat blijft liggen? Misschien wil je de zomer gebruiken om enkele schatten uit de jeugdliteratuur te ontdekken? Wij van de bibliotheek zijn ervan overtuigd dat er parels van jeugdboeken te ontdekken zijn.  Meer nog: we willen er werk van maken. We willen je op ontdekkingsreis sturen. We zullen zelfs je koffer pakken!

Dit is het plan:
·         We sturen je de zomer in met een pakket van 5 verrassende boeken voor een leeftijdsgroep naar keuze. Je mag ook verschillende leeftijdsgroepen aanduiden.
·         Er is geen haast bij: we verwachten het pakket pas na de zomervakantie terug.
·         Wat verwachten we van jou? Een foto van jou op reis of gewoon gezellig thuis in de hangmat: zolang het maar een foto is van jou met het boek dat je het mooiste vindt. Graag tegen 1 september een foto in hoge resolutie. Als je foto te zwaar is om door te mailen, kun je hem steeds delen met ons via WeTransfer, Dropbox, etc. Na de zomer bouwen we met de foto’s en de boeken een themastand, om de boeken te promoten bij de kinderen (en hun ouders). Natuurlijk willen ze het boek lezen dat hun juf of meester zo mooi vond! Alle foto’s worden trouwens afgedrukt bij een professionele fotograaf en na de tentoonstelling mag iedereen zijn/haar foto oppikken.

Meedoen is eenvoudig. Vul onderstaande bon zo snel mogelijk in en bezorg hem in de bibliotheek. Mailen kan ook via dries.calleeuw@ieper.be. De gratis boekenpakketten zijn enkel voor leerkrachten & studenten lerarenopleiding  en zullen klaarliggen in de bib vanaf woensdag 26 juni.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten