dinsdag 13 november 2012

Artistiek Salon 4: Patrick Van Caeckenbergh


Op donderdag 24 november om 20 uur komt kunstenaar Patrick Van Caeckenbergh (vorig jaar een overzichtstentoonstelling in M in Leuven) naar ons artistiek salon. Het wordt ongetwijfeld een verrijkende ontmoeting met een man bij wie kunst en leven helemaal in elkaar opgaan. Van Caeckenbergh is geboeid door allerlei vormen van kennis (dierkunde, astronomie, literatuur…). Hij ziet zichzelf als een ‘knutselaar’ die met de meest diverse alledaagse materialen aan de slag gaat om bevreemdende creaties te maken, waarin hij die kennis probeert te classificeren. Hij baant zich op een vaak speelse manier een weg doorheen de hedendaagse overvloed aan informatie. Een zekere nostalgie naar zijn/het verleden is zijn werken niet vreemd.

De knusse sofa’s staan opgesteld in de concertzaal van dé Academie. Er zullen muzikale intermezzi gepresenteerd worden en tussen de schemerlampen zult u zeker onze bar vinden.

Leerlingen kunnen zich gratis in een zetel komen vleien, anderen betalen 5€. Reserveren is verplicht en kan telefonisch (057 239 460) of via academie.beeldendekunst@ieper.be

Van harte welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten